För drygt ett år sedan lanserades Google Jamboard, produkten som ersätter witheboarden till ”next level”. En produkt som skapar kreativitet oavsett om du tillsammans med dina kollegor befinner er i samma rum, eller på två olika ställen i världen. Vi är nu certifierad google jamboard partner och ser fram emot att hjälpa er till en kreativare vardag.

Vid frågor eller önskad offert, kontakt oss på info@techster.se eller 010-33 33 970

Prisidé: Jamboard, 4 999 Euro
Licens & support kostnad, 549 Euro/år

 

Visualisera dina idéer på ett nytt och samarbetsvilligt sätt

Släpp loss din kreativitet med Jamboard. Rita dina idéer på whiteboard-stil medan du drar nytta av tillgången och anslutningen till en interaktiv skärm. Släpp bilder, lägg till anteckningar och dra möjligheter direkt från webben medan du samarbetar med teammedlemmar var som helst.
Jamboard låser upp ditt arbetslags kreativa potential med samarbete i realtid. Upplev obehindrad produktivitet, oavsett om ditt team är i samma rum med flera Jamboards eller över hela världen med Jamboard-appen på mobilen.

 

En bekant skärm, tänkt för molnet.

Med Jamboards otroliga och exakta skärmyta känns det naturlig att rita och skissa på den som om det skulle vara en traditionell whiteboard. Berika din kreativitet med det bästa av Google-sökning och ditt teams arbete i G Suite: Ta bilder och innehåll från webben och ta dem direkt in i ditt projekt; dra in arbete från dokument, filer och bilder; till och med lägga till foton lagrade i Drive.

 

Designad för precision och enkelhet.

Jamboards fantastiska 55-tums, 4k-skärm lyser som fokuspunkt för kreativitet på arbetsplatsen. Det är lätt att flytta runt den på kontoret med dess specialbyggda bärbara stativ och en-kabelinstallation. Du behöver aldrig oroa dig för att det ska ta slut på bläck eller batterier tack vare en passiv penna och radergummi som inte kräver någon parning.

Comment