det här är techster

Techster grundades 2014 efter att Peter Björk och John Elison träffades – av en slump – när de båda arbetade inom IT-världen. Det visade sig snabbt att de delade en gemensam syn på affärer där kunden hela tiden står i centrum. Det är den insikten som förblir Techsters ledstjärna och det är våra nöjda kunder som gör att Techster fortsätter att växa. 

Vi är i dag en fullserviceleverantör av lösningar för kundernas IT-behov. Oavsett om det handlar om att bygga ett modernt kontor med uppkopplade lösningar som hjälper dig att arbeta effektivare, eller om det handlar om att bygga upp det moderna datacentret kan Techster hjälpa dig. 

Varför behövs en ny IT-leverantör? 

 Techster grundades för att överbrygga det glapp bland leverantörerna som vi såg på marknaden. Vi ville skapa en spelare som alltid tar kundens parti, som är leverantörsneutral och som är innovativ genom att hitta nya lösningar och tjänster. 

Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att hitta exakt de lösningar som de behöver. Hos oss kan kunden välja från vår breda katalog av leverantörer och plocka de bitar som passar deras verksamhet. Det innebär att vi också följer den nya teknik och de nya leverantörer som etableras så att vi kan erbjuda våra kunder det bästa och det senaste. Vår passion för teknik matchas enbart av vår passion för våra kunders affär. 

Techsters vision

Techsters vision är att vi, våra kunder och partners ska arbeta tillsammans om dagens och morgondagens IT-utmaningar, i långsiktiga och engagerade relationer. Techster ska vara en katalysator för detta och skapa nya, kreativa mötesplatser. 

Techster ska vara ett värderingsburet företag som värnar om såväl sina medarbetarares välmående som om deras utveckling, kreativitet och engagemang för kunder och partners. 

Vårt långsiktiga mål är att växa och bli en ledande IT-leverantör i Sverige.


vi skapade techster

Peter Björk är VD på Techster.  Med en bakgrund som elitidrottare bär Peter Björk med sig vanan av att arbeta hårt för sina mål in i Techster:  – Jag har alltid drivits av drömmar, dels att bli idrottsproffs men jag visste tidigt att jag också ville driva ett bolag. Från min bakgrund har jag tagit med mig en tro på att det krävs ett genuint och hårt arbete för att göra våra kunder nöjda. Det är en gemensam syn som alla vi som arbetar på Techster delar.  Förutom idrottsvärlden har Peter Björk också en bakgrund inom IT. Det ledde till insikten om att något sakandes på marknaden och det är den rollen Techster fyller:  – Techster är unikt genom vårt sätt att vara lyhörda för kundens affär och genom vårt sätt att anamma ny teknik. Vi hjälper våra kunder att filtrerar bort det som inte är relevant och vi introducerar dem för de lösningar som är relevanta.

Peter Björk är VD på Techster.

Med en bakgrund som elitidrottare bär Peter Björk med sig vanan av att arbeta hårt för sina mål in i Techster:

– Jag har alltid drivits av drömmar, dels att bli idrottsproffs men jag visste tidigt att jag också ville driva ett bolag. Från min bakgrund har jag tagit med mig en tro på att det krävs ett genuint och hårt arbete för att göra våra kunder nöjda. Det är en gemensam syn som alla vi som arbetar på Techster delar.

Förutom idrottsvärlden har Peter Björk också en bakgrund inom IT. Det ledde till insikten om att något sakandes på marknaden och det är den rollen Techster fyller:

– Techster är unikt genom vårt sätt att vara lyhörda för kundens affär och genom vårt sätt att anamma ny teknik. Vi hjälper våra kunder att filtrerar bort det som inte är relevant och vi introducerar dem för de lösningar som är relevanta.

John Elison är kundansvarig på Techster.  Redan innan John Elison grundade Techster hade han hunnit driva flera bolag. Entreprenörskapet har därmed alltid stått honom nära:  – För mig har det alltid funnits något som lockat med att vara med och starta upp något eget och det tog jag med mig in i Techster. Vi har kunnat forma verksamheten precis på det sätt som vi har velat göra, nämligen efter kundens behov, och inte efter någon annans önskemål.  Det är inom IT- och teknikfältet som han har sitt hjärta:  – Möjligheterna med dagens teknik är fantastiska och det är otroligt kul att få vara med och hjälpa våra kunder att utnyttja tekniken på bästa möjliga sätt. Med Techster har jag hittat rätt plats för mig att vara på. Här får jag kombinera det jag älskar mest i yrkeslivet: teknik och affärer.

John Elison är kundansvarig på Techster.

Redan innan John Elison grundade Techster hade han hunnit driva flera bolag. Entreprenörskapet har därmed alltid stått honom nära:

– För mig har det alltid funnits något som lockat med att vara med och starta upp något eget och det tog jag med mig in i Techster. Vi har kunnat forma verksamheten precis på det sätt som vi har velat göra, nämligen efter kundens behov, och inte efter någon annans önskemål.

Det är inom IT- och teknikfältet som han har sitt hjärta:

– Möjligheterna med dagens teknik är fantastiska och det är otroligt kul att få vara med och hjälpa våra kunder att utnyttja tekniken på bästa möjliga sätt. Med Techster har jag hittat rätt plats för mig att vara på. Här får jag kombinera det jag älskar mest i yrkeslivet: teknik och affärer.


Företagsinformation

Techster AB, org nr 556973-5243 har säte i Stockholm. 
Företaget startade sommaren 2014 och ägs av John Elison och Peter Björk. Peter Björk är Techsters VD. 
Verksamheten är försäljning av IT-lösningar till företag, kommun och landsting i Sverige.
Företagets revisionsbyrå är BDO. 

För mer information, kontakta Peter Björk eller John Elison

AAASWE.png