Det här erbjuder vi

Techster är en komplett leverantör av IT-lösningar till både privata företag och offentlig sektor. Hos oss hittar du lösningar för datacenter och infrastruktur, för det moderna kontoret, säkerhetslösningar och ett brett utbud av tjänster och licenser. Bland våra leverantörer återfinns storbolag som Dell, Cisco, HP och IBM, men även nischleverantörer som Pure Storage, Supermicro, Fortinet och Arbor Networks. Våra mjukvaruleverantörer är bland annat Microsoft, VM-Ware, Veeam och Citrix. 

joshua-sortino-215039-unsplash.jpg

Infrastruktur

Det moderna IT-samhället möjliggör helt nya arbetssätt. I hjärtat finns datacentret och den infrastruktur som möjliggör molnet och dynamisk hanteringen av stora datamängder. Hos Techster hittar du alla de lösningar som krävs för att bygga upp en tillförlitlig infrastruktur.

Techster erbjuder lösningar som servrar, lagring, nätverk, mjukvara och backup. Dessutom hjälper vi våra kunder in i framtiden genom att erbjuda lösningar inom AI. Vi är märkesneutrala och vi uppdaterar ständigt vår katalog av leverantörer så att vi kan erbjuda våra kunder de senaste lösningarna

pawel-czerwinski-724839-unsplash.jpg

Tjänst

Techster har ett brett tjänsteerbjudande, både kapacitetstjänster och mer omfattande managerade server och driftstjänster. Vi tror inte att en lösning eller tjänst passar alla kunder, utan genom en flexibel leveransmodell kan vi skapa en tjänst som utgår från våra kunders faktiska behov. 

Vi kan i stort sätt leverera allt inom IT-cykeln som tjänst eller via ett finansieringsupplägg, vilket resulterar i en OPEX-kostnad genom en månadskostnad istället för en CAPEX-investering. Ett urval av de tjänster vi kan leverera är exempelvis serverdrift, arbetsplats, backup, återköp/återtag/radering av hårdvara och säkerhet som tjänst.

rawpixel-653764-unsplash.jpg
saketh-garuda-629504-unsplash.jpg

Digital arbetsplats

Kravbilden i det moderna affärslandskapet är tydlig: våra kunder vill kunna göra mer samtidigt som ledtider ska reduceras, kvalité ska bibehållas och säkerheten öka. För att nå dessa mål behövs modern IT. 

Vi har alla lösningar som möjliggör att din arbetsplats kan ta nästa steg. Vi erbjuder det senaste inom hårdvara, exempelvis datorer och kringutrustning, utrustning för konferensrum, videokonferenslösningar, licenser, print och print som tjänst samt lösningar för ökad ergonomi. Vi hjälper er att skapa det moderna kontoret: effektivt, dynamiskt och som erbjuder det bästa för både arbetsgivare och de anställda. 

 

Säkerhet

Det moderna IT-landskapet möjliggör att vi kan hantera stora datamängder och att vi kan komma åt data varhelst vi befinner oss. För att trygga att affärskritisk information stannar i rätt händer erbjuder Techster alla de säkerhetslösningar som ditt företag behöver.  

Vi tillhandahåller bland annat sårbarhetstester, där vi i samråd med kunderna ser över vilka svagheter som finns i era nuvarande system och hur dessa kan åtgärdas. Vi erbjuder också lösningar för konkret skydd mot skadlig kod som annars kan äventyra er verksamhet.


Läs Techster’s Broschyr!

Läs Techster’s Broschyr!


Partners

Techster är en komplett och oberoende leverantör, vi har ett flertal tillverkare i vårt sortiment. 
Våra partnerskap med nedanstående tillverkare, skapar möjligheter för våra kunder att dra nytta av den senaste teknologin i deras datacenter.